top of page
wix hoofdpagina.png

Mijn motto als Alex: "Een glimlach is een brug naar warme connecties."

Mijn naam is Alexandra, maar ik ga vaak door het leven als Alex.

 

Als vrouw ben ik trots om een partner en mama te zijn.

Al sinds mijn jonge jaren ben ik ondernemend van aard. Het geeft me enorm veel plezier en voldoening om mijn kennis over te dragen aan anderen.

Gedurende vele jaren heb ik bij diverse bedrijven gewerkt, waar ik een schat aan ervaring en kennis heb opgebouwd, maar ondanks dat voelde ik me toch niet helemaal vervuld. Ik wilde meer bereiken dan alleen de titel van werknemer. Na verloop van tijd begon dat gevoel aan me te knagen en besloot ik de sprong te wagen om voor mezelf te gaan werken. Ik hou ervan om flexibel te kunnen zijn, nieuwe uitdagingen aan te gaan en vooral om met mensen om te gaan. Deze stap heeft me de vrijheid gegeven om mijn passies te volgen en mijn eigen weg te vinden.

Het was zeker even zoeken naar mijn juiste pad. Na veel nadenken en diep aanvoelen, heb ik besloten om mensen een geweldige tijd te bezorgen met creatieve workshops en bewegingslessen. Creatief bezig zijn en in beweging zijn hebben altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Het zijn uitlaatkleppen die me ontspannen en gelukkig maken, en dat gevoel wil ik graag met anderen delen. Het is een vreugde om mensen te inspireren en te zien genieten van deze activiteiten, terwijl ze even hun zorgen kunnen vergeten en zich laten meevoeren door de kracht van creativiteit en beweging.

Ik vind het geweldig om al mijn workshops en lessen zelf uit te werken. Het stelt me in staat om voortdurend nieuwe vaardigheden en kennis op te doen. Mijn drive om alles zelf eerst uit te proberen, helpt me om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Het proces van experimenteren en ontdekken is voor mij een waardevol aspect van mijn werk. Door mezelf uit te dagen en te blijven leren, kan ik steeds vernieuwende en boeiende ervaringen creëren voor de mensen die deelnemen aan mijn workshops en lessen. Het is een opwindend avontuur dat me blijft inspireren en motiveren om het beste te geven aan mijn deelnemers.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan workshops of lessen? Je kunt de website bezoeken om alle activiteiten te ontdekken. Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Het idee om mijn passies en vaardigheden te delen en samen iets prachtigs te creëren, spreekt me enorm aan.

Wil je me graag contacteren, vul eenvoudig het formulier in.

 

Creatieve en bewegende groeten,

Alex

CONTACT ME

CONTACT

Crea Mova - Crea Fabrica

Verstuurd

bottom of page